7 Ocak 2010 Perşembe

ŞELTOKSU PARFÜM NİYETİNE KULLANAN HAŞERE

Aman aman kimler gelmiş,bugün kimlere sinirlenmiş bu iflah olmaz huysuz? Şöyle sakin sakin yaşayıp gitmek için hiç şansım yok mu benim? Önümüze gelene bir tekme oynuyor birileri ve ben körün taşı gibi hep onların önünde dolanıyorum.Nereden başlayayım ki? Efendim taaaa lise yıllarından bir kız arkadaşımla şu facebook sayesinde tekrar karşılaştık( bu facebook konusunda daha sonra uzun uzun yazacağım.Ancak belirtmeden geçemeyeceğim.Ben de dahil aklı başında insanların yeri değil orası) ,tabi o zamanlar yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.Üniversite yıllarında birkaç kez telefonla görüştük ve evet hep o aradı.Bu cici arkadaşım beni bulmuş,vefa gösterip selam vermiş,arkadaş olarak eklemiş..Eeee ne var bunda? Bir şey yok tabi,en azından bir yere kadar.Gel zaman git zaman,telefonda,msn de ve facebookta yoğun bir yazışma,hasret giderme durumu oluştu ki bu çok normal.Bu arkadaşım nişanlanmış,biraz melankolik takılıyor.Sanırım sorunları olan bir ilşkiyi evliliğe götürme çabasıyla boğuşmaktaydı(bu konuda da yazacağım daha sonra çünkü çok doluyum bu konuda da).Velhasıl birgün bir baktım beni silmiş!!! Anam dedim neler oluyor? Hemen kılıcıma davrandım ve eyyyyy arkadaşım,galiba sorun var bu facebookta,listemde yoksun dedim.Gelen cevap:Yıllarca arkadaşın oldum senin ve beni hiç farketmedin.Şimdi gör bakalım umursamamak ne demek,beni unutsan iyi olur.Giden cevap:Unuttum bile..
Eyyy lise arkadaşım,ben senin sevgilin miyim be,ne o öyle yıllarca peşinden koştum ama beni hep üzdün nidaları?Hem madem o kadar haz etmiyordun bok mu vardı geldin buldun beni? Ha aklınca lafı sokup kaçayım dediysen o başka da bana kalırsa çok çocukça bir davranıştı.Hatta kapris yapmak için uygun insan olmadığımı nasıl unuttun? Neyse ona yeni hayatında başarılar dilerken geçelim diğer mevzumuza..Malumunuz kıymetli erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım.Bugün kendisiyle telefonda konuşma çabalarımız böğürmeleri yüzünden yine sonuç vermedi. Bana yine eski mesut günlerimizi hatırlattı.Yahu tekrar etmekten hoşlanmıyorum ama mecbur bırakıyorlar.Madem böğüreceksin ne arıyorsun?Madem hala çözemedin dünya dillerinden birini,eee ben de senin dilini bilmiyorum,arama!!Yok yarın da arar.Şimdi ülke dışında olduğu için layıkıyla böğüremedi.Arar ve böğürür.Ben bu defa onu bastıracağım.Madem öyle yak burdan beyim diyeceğim.Ahhhh şoka girer yemin olsun:))
Bu arada benim bir kız kardeşim var.Finansçı kendisi??? Bence onun işi bilgisayarda fink atmak ya ,hadi buna da neyse..Yarın yeni bir iş görüşmesine gidecek ve sürekli bilgisayarla,yemekle,içmekle uğraşınca göt göbek karıştı birbirine..Şimdi evde terör estiriyor.Neymiş hiç güzel kıyafeti yokmuş!! Anam sen kıyafetlere dil uzatacağına aynaya bak dedim.Demez olaydım.Bir çemkirdi ki,uyyyyy:)
Yarın benim için bugünden daha vahim olacak..Hiçbirşey yolunda değil.Sakın şu yazdıklarıma bakıp bunlar düzelir demeyin.Bunlar düzelmez ve ben beladan belaya koşarak yaşamaya devam ederim.

2 yorum:

  1. liseden arkadaşın tam bir piskopatmış :S
    eski erkek arkadaşın kaptan mağara adamı =)
    ama kız kardeşine ayna bir dön bak demesen iyiyimiş şua aralar kilo almış bir zat- ı muhterem olarak üstüme alındım vallahi 8)

    YanıtlaSil
  2. :))) eyvah ben ne yazmışım öyle;) beni çıtı pıtı bir şey sanmayın da gerisini hallederiz:))))

    YanıtlaSil