6 Ocak 2010 Çarşamba

MAĞARA NUMARAN KAÇ ???

Savunun!! Bugün şiddetle esmeye karar verdim.Efendim,  Bir muhterem erkek arkadaş sendromu yaşadım ki sormayın!! Burnundan kıl aldırmaz,karnının nereden ağrıdığı belli olmaz,lafına laf verilmez,amanın öyle dört dörtlük,öyle muhteşem bir varlıktı ki,daha fazla benimle olup kendini ziyan etmesine göz yumamazdım,değil mi? Yüksek lisansını tamamlamış,etrafında iyi bir itibar oluşturmuş bu adam gelin görün ki söz konusu ben olunca,kaba,kıymet bilmez-kaç numara gözlük takarsa taksın, kör olmuş artık-görmez durumdaydı. Nasıl olduğunu merak ederseniz anlatayım.Ben; yemem içmem,yediririm,uyumam uyuturum,anne modunda kendimi paralarım ki tamamen içimden gelen dürtülerdir bunlar.Adam şımarır. Ha birde işin başka bir yönü var.Adam sizi tavlayana kadar,kendini öyle bir allayıp pullamıştır ki,sonradan karşınıza çıkan, bu adamın garip tavırlarından dolayı ilk önce kendinizi bir gözden geçirirsiniz. Ben de geçirdim tabi.. Şöyle; sağıma,soluma,önüme,arkama baktım.. Uzun uzun süzdüm kendimi..Haksızım! Kesinlikle,haksızım ben.Ne işin var senin, bu kadar yüksekte uçan bir kuşla??Sen ki börtü böcek yaratılıştasın,adam uçan bir kanatlı..Elbette anlamazsın sen,onun yukarılarda yaşadığı hayatı.Ha zat-ı muhterem de senin çayırlarında neylesin? İnek mi o? Aslaaaaaaaaaa!!Sen devam et yavrucuğum çölde çöpte,otlar arasında yaşamaya,bırak gece gündüz demeden ,şöyle kurula kurula ,kasım kasım kasılarak uçmaya devam etsin. Sevgi dolu bir ilişkinin sonuna geldiğim için çok üzgünüm!!Bu yaşta kaldırabileceğim bir yük değildi ya neyse.. Otuzunda bir kadın için fazlasıyla bayatlamış hikayelerden biri daha rafa kaldırılmış oldu. Türk filimlerinde ,intikam peşinde koşturan kadın,aylarca uğraşır,kendini geliştirir.Öğrenmediği meziyet kalmaz.Kafa üzerinde kitap taşımaktan tutun da,masaya konan bir düzüne çatal,bıçağı kullanmaya kadar.Saçı değişir,giyimi alır başını gider.Ben de öyle mi yapsam?
-Adnan,kuzum,tanımadın mı beni?
-Nayır çıkaramadım.Önceden tanışıyor muyuz?
-Ah,unutmana şaşırmadım.Ben şu yıllar önce,hor gördüğün,aşağıladığın,ezip geçtiğin,aynı masada böğürmeye layık bulmadığın Nalanımmmmmm!!!
-Nalan????
-Ya,yıllarım senden intikam almak için planlar yaparak geçti.Sana ulaşmakta zorlanmadım dersem yalan olur.Zira mağara numaranı unutmuşum..
-Kırıcı olma kuzummm,benim yıllarım pişmanlık içinde seni beklemekle geçti.
-Bu bahsi kapatalım lütfen, bahsetmek istemiyorum.Sadece evimdeki duvarda fotoğrafının üzerine çizik atmak için beklediğim onca zamana acıyorum.Acıyorum anlıyor musun?

Bu saçma diyaloğ uzar gider elbette.Ama ben daha fazla uzatmayacağım.Düt düt düttttt..Buharı üzerinde,tazecik,fırından yeni çıkmış bir porsiyon öfke alır mıydınız?

2 yorum:

  1. inanmıyorum!!! gerçekten mi? bak kesinlikle bu durumdan kurtulup kurtulmadığını merak ediyorum????

    YanıtlaSil